Kocasının öldürdüğü kadının cenazesi Adli Tıp'tan alındı

Etiler'de manikürcü olarak çalıştığı kuaför salonunda boşanmak istediği kocası tarafından göğsünden bıçaklanarak öldürülen Muhterem Göçmen (26)’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Haziran 2013 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kocasının öldürdüğü kadının cenazesi Adli Tıp'tan alındı

Etiler'de manikürcü olarak çalıştığı kuaför salonunda boşanmak istediği kocası tarafından göğsünden bıçaklanarak öldürülen Muhterem Göçmen (26)'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan genç kadının ağabeyi Çağlar Evcil, kardeşinin 3 aydır kendisiyle birlikte yaşadığını söyledi.

Eniştesinin daha önce de kardeşi Muhterem Göçmen'in çalıştığı işyerine gittiğini söyleyen Evcil, “İşyerine gidip tehditte bulunuyordu. En son iki gün önce işyerine gittiğinde polise ihbar ediyorlar. Polis gelip yakalıyor. 10 gün hapsinin ve uzaklaştırma kararının bulunduğunu söylüyorlardı. Savcılığa gidiyor, ifadesi alınıyor ve serbest bırakılıyor. Bir gün sonra da geliyor kardeşimi katlediyor. Bu nasıl adalet, daha ne diyeyim" şeklinde konuştu.

“CİNAYETİ İŞLEMEDEN ÖNCE BENİMLE KONUŞTUö

Cinayetten önce eniştesiyle telefonla konuştuğunu ve eniştesinin kardeşi Muhtesem Göçmen'e yönelik tehdit mesajları gönderdiğini öne süren Evcil, "Tehdit mesajları da var. Bir keresinde yine işyerine geldiğinde kardeşimin patronu 'Dükkanı yakacağını söylüyor' diyerek şikayetçi olmuş. Şu anda yakalanamadı, hala aranıyor. Kendisiyle telefonda konuştum, 'Akıllı ol, böyle bir şey olmaz' dedim. 'Ben yapacağımı yapacağım' dedi. Her türlü yasal önlem vardı; ama savcılığa gidiyor bir saat sonra serbest kalıyor" dedi.

2 çocuk annesi Muhterem Göçmen'in cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki gasilhaneye götürüldü. Göçmen'in cenazenin yarın toprağa verilecek

EŞİNİ ÖLDÜREN KOCA GÜVENLİK KAMERASINDA

Etiler'de boşanmak istediği eşini çalıştığı kuaförde bıçaklayarak öldüren Serdar Göçmen'in kaçma anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Göçmen, cinayeti işledikten sonra Nispetiye Caddesi'nden Zincirlikuyu istikametine doğru kaçıyor. Sağ elinin sarılı olduğu ve suç aletinin de elinde olduğu görülüyor. Hemen arkasından koşan iki kişi de birbirlerine çarparak duruyor ve geri dönerek olay yerine doğru koşuyor. Eskişehir polisiyle de irtibata geçen ekipler, olaydan sonra izini kaybettiren Serdar Göçmen'in bulunmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

ACILI ANNE KONUŞTU

Boşanmak istediği eşi tarafından öldürülen Muhterem Göçmen'in annesi Billur Evcil olayla ilgili habercilere konuştu.

Evcil, “Bu dördündü davasıydı. Boşanma davası açıyor, tekrar barışıyor. Bu son damla. Kızım kadın berberi idi. İşten geldiğinde kocası, erkek kardeşiyle eve bir kadın kapatmış. İçmişler, dağıtmışlar.. Herkes bir tarafa düşmüş, bayılmış. Kızım 'Diyor ki, Serdar bu ne? “Sen niye normal karşılamıyorsun? “ diye cevap vermiş. Kızım, Eskişehir'de sabah yine kalkıyor, kavgasız işe gidiyor. Kocası arayıp, “Sen bunu niye normal karışlamıyorsun. Ben seni doğrayacağım" diye tehdit ediyor" dedi.

"BEN O SAVCIDAN DA ŞİKAYETÇİYİM"

Kızının korkup gece gece 03.00'te kendisine geldiğihni belirten anne Evcil, " Boşanma davası açtı. Evraklar yürüyordu. Adam 4 ay uzaklaştırma cezası aldı. Annesi gelip çocukları istedi, vermedik. Ablası geldi, allem etti, kallem etti, çocukları kandırdı, götürdü. 3 gün sonra da Serdar geldi. O can almaya gelmiş. Bu planı önceden ailece hazırladılar. İlk bastığında 10 günlük ceza aldı. Savcı yaralama yok gerekçesi ile serbest bıraktı. İşte yaraladı, işte öldürdü. Ellerine ne geçti, ben o savcıdan da şikayetçiyim. Cumhuriyet Savcılığına gideceğim. Gerekirse başbakana da gideceğim. Benim kızımın hiçbir hatası yoktu" diye konuştu.

Bu arada eşi tarafından öldürülen Muhterem Göçmen'in yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber