Muş'ta işyeri yangını

Muş'ta bir işyerinde yangın çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2013 19:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muş'ta işyeri yangını

Muş'ta bir işyerinde yangın çıktı. Ölen ve yaralananın olmadığı yangında yuvası da yanan güvercin, dakikalarca olay yerinden ayrılmadı.

Alınan bilgilere göre, yangın, Muş-Bitlis karayolu Kültür Merkezi yanında meydana geldi. İddiaya göre, bir oto kiralamanın arka kısmında yer alan hurdacıda çıkan yangın, kısa sürede galeriye sıçradı. Yangını fark eden galeridekiler hemen işyerini terk ettiler. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye aracı yangına müdahale etti. Muş Şeker Fabrikası'ndan gelen itfaiye aracının yardım ettiği yangın yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Olayla ilgili gazetecilere açıklama yapan işyeri sahibi Abldulbari Coşar, yangının işyerinin arkasındaki hurdacıda çıktığını söyledi. Yangında can kaybının yaşanmamasına sevindiğini dile getiren Abdulbari Coşar, "Çıkan yangında işyerimdeki tüm cihazlar yandı. Çok şükür, benim çocuklarıma ve çalışanlarıma herhangi bir şey olmadı. Henüz dükkandaki malzemeleri kontrol etmedim, ama tahmini zararımın 50 bin TL civarında olduğunu düşünüyorum" dedi.

GÜVERCİN YUVASINI BIRAKMAK İSTEMEDİ

Öte yandan, işyerinde yuvası bulunan bir güvercinin söndürme çalışmaları esnasında kaçmaması dikkat çekti. Dakikalarca yerde söndürme çalışmasını izleyen güvercin, üzerine doğru gelen itfaiye aracından da kaçmadı. Çevredekilerin seslenmesi üzerine şoför, itfaiye aracını durdururken, vatandaşlar ve itfaiye personelleri güvercini araç altından çıkarmaya çalıştı. Araç altında kıpırdamadan duran güvercin, bir çocuk tarafından çıkartıldı.

Yangınla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. - Muş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber