112 görevlisine saldırdı, gözaltına alındı

Kırıkkale'de, hasta olan komşusuna istediği ambulansın geç geldiğini ileri süren 60 yaşındaki Abdullah Ö., 112 görevlisi İbrahim Ethem'e saldırdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Haziran 2013 19:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
112 görevlisine saldırdı, gözaltına alındı

Kırıkkale'de, hasta olan komşusuna istediği ambulansın geç geldiğini ileri süren 60 yaşındaki Abdullah Ö., 112 görevlisi İbrahim Ethem'e saldırdı. Yüzüne yumruk darbesi alan Ethem'in şikayeti üzerine Abdullah Ö. gözaltına alındı.

İhbar üzerine Yenimahalle 235 Sokak'ta hastalanan Öcal K.'nın evine gelen 112 Acil Servis ekibine çağrıyı yapan komşu Abdullah Ö., "Neden geç geldiniz" diyerek tepki gösterdi. Tepkilerini ısrarla sürdüren Abdullah Ö., sağlık ekibindeki İbrahim Ethem'e yumruk attı. Gözlüğü kırılıp kaşı açılan Ethem'e arkadaşları ilk müdahaleyi yaptı.

Olay yerine gelen polisler, Ethem'in şikayeti üzerine Abdullah Ö.'yü gözaltına aldı.

Asil Servis görevlisine saldırıyı kınayan Kırıkkale Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun ise "Sürekli olarak gidilen bir hastaya 112 Acil Servis ekiplerimiz 4 dakikada gitmiş. Bu sırada hastanın yanında bulunan komşusu tarafından sinkaflı konuşmasının ardından sağlık ekibimize yumruk atılmış. Böyle olaylar Sağlık ekiplerimizin moralini bozmaktadır. Şahıs hakkında davacı olduk ve ekip elamanımızın hakkını sonuna kadar arayacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber