Şiddetin fotoğrafını delil olarak gösterip koruma istedi

ADANA'da özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışan 36 yaşındaki Arzu K., şiddet gördüğü için terk ettiği nikahsız eşi 28 yaşındaki Orhan T.'nin kendisini ve çocuklarını tehdit ettiğini öne sürerek koruma istedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Temmuz 2013 11:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şiddetin fotoğrafını delil olarak gösterip koruma istedi

Arzu K., Orhan T.'nin uyguladığı şiddetin izlerini taşıdığını öne sürdüğü fotoğrafları da Savcılığa delil olarak sundu.

Eşinden boşanan 3 çocuk annesi Arzu K., 15 Şubat 2011'de semt pazarlarında meyve sebze satan 28 yaşındaki Orhan T. ile yöresel geleneklerle düğün yaparak birlikte yaşamaya başladı. Birlikteliklerinin 3'üncü ayından itibaren kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği Orhan T.'nin, son olarak da 3 yaşındaki oğluna sigara içirip bunu da cep telefonuyla kaydettiğini öğrenen Arzu K., 1 yıl birlikte yaşadığı Orhan T.'yi geçen yıl terk edip ailesinin yanına taşındı. Orhan T.'den gördüğü şiddetin izlerini kendi imkanlarıyla görüntüleyerek kayıt altına alan Arzu K., son günlerde çok sayıda tehdit ve hakaret içeren mesajlar alınca Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

'CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK'

Çektiği fotoğraflar ile cep telefonundaki mesajları da delil olarak sunan Arzu K. dilekçesinde şöyle dedi:

"Daha önceki şikayetlerim nedeniyle mahkemenin verdiği 1 aylık uzaklaştırma cezasına rağmen, 28 Haziran 2013'de gece yarısı çocuklarımla birlikte kaldığım babama ait eve gelerek pencere camını kırdı. Daha önce de zorla evime girerek boğazıma bıçak dayamıştı. Son bir hafta içerisinde aramaların dışında, tehdit ve hakaret içerikli toplam 101 adet mesaj gönderdi. Benim, çocuklarımın ve ailemin can ve mal güvenliği yoktur. Ölüm korkusuyla yaşıyoruz. Korunma talebinde bulunuyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber