Balık tutarken kaybolan gençler aranıyor

BARTIN'ın Amasra İlçesi'nde, mendirekten denize düştükleri tahmin edilen 27 yaşındaki Ercan Yollu ile 28 yaşındaki Kadir Göktaş'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Temmuz 2013 12:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Balık tutarken kaybolan gençler aranıyor

Ankara'da Amasra'ya gelen 4 arkadaş, olta ile balık tutmak için dün sabah mendireğe gitti. Rüzgar nedeniyle denizde oluşan 5 metre boyundaki dalgalar mendireğe çarparken, Ercan Yollu ile Kadir Göktaş şortlarıyla mendirekte dolaştı. Daha sonra oltalarıyla mendireğin ön kısmına giden iki kuaför arkadaş kayboldu. Kötü hava şartları nedeniyle denizden arama yapılamazken, Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan 8 kişi, Bartın İl Afet ve Arama Kurtarma ekibinden 4 kişi ve Zonguldak İl Afet ve Arama Kurtarma ekibinden 5 kişilik ekip mendirekte dürbünle gözetleme yaparak mendireğin çevresine baktı.

Ankara'dan gelen Ercan Yollu ve Kadir Göktaş'ın yakınları ise mendirekte bekleyişlerini sürdürüyor. Evli ve 1.5 yaşında bir çocuğu olan Kadir Göktaş'ın babası 58 yaşındaki Hanifi Göktaş arama çalışmalarının yetersizliğinden yakındı. Hanifi Göktaş, "Biz burada 100-150 kişi bekliyoruz. Geliyorlar orada bir dürbünle bakıyorlar, başka bir şey yok. Denizden hiç arama yapılmıyor. Komutan bize dalgaların öğleden sonra duracağını ondan sonra arama yapılacağını söyledi. Çaresiz bekliyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber