Devrilen kamyonda sıkışan şoförü ekipler kurtardı

BURSA'da domates yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Temmuz 2013 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Devrilen kamyonda sıkışan şoförü ekipler kurtardı

Araç içinde sıkışan şoför Cavit Değirmenci, itfaiye ve sivil savunma ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Kamyondaki domatesler ise yola saçıldı.

Kaza dün saat 23.00 sıralarında Bursa–Yalova karayol'nda meydana geldi. 45 EH 444 plakalı domates yüklü kamyonu ile Gemlik yönüne gitmekte olan Cavit Değirmenci (25), Dürdane Rampası'nda, virajı dönmek isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan kamyonun yan yatması sonucu kasa üstündeki domatesler yola savruldu. Şoför Cavit Değirmenci, kamyonda sıkıştı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleriyle birlikte itfaiye ve sivil savunma ekipleri sevk edildi. Kurtarma ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmasının ardından şoför sıkıştığı yerden güçlükle çıkarıldı. Ambulans ile Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Değirmenci tedavi altına alındı. Domates kasalarının isabet ettiği seyir halindeki bazı otomobillerde de hasar meydana geldi.

Kaza nedeniyle Yalova-Bursa karayolunun geliş istikameti yaklaşık iki saat trafiğe kapandı. Oluşan uzun araç kuyruğu, yola savrulan domateslerin temizlenmesi, kamyonun çekici ile kaldırılmasından sonra trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber