Maaşımız üzerinden amire araba alınması görevimi değildir!

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Şubat 2006 21:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAYIN BAKANIM,

Bu maili Kayseri' nin Develi İlçesinden (İlçe Emniyet Müdürlüğü) gönderiyorum. Kurum amirimiz, çalışanların hiçbir fikrini ya da onayını almadan şu an maaş aldığımız bankanın dışında bir banka ile maaş sözleşmesi yapmış ve bu sözleşme uyarınca bir takım maddi menfaatler elde etmiştir. Başlangıçta kuruma 7 adet yeni bilgisayar alınması düşünülmüş ise de, şu an için kuruma yeni bir araba alınması düşünülmektedir.

Sayın Bakanım; biz bu devlete hizmet etmek için görevlendirilmiş insanlarız ancak, görevimiz maaşımızın peşkeş çekilmesine göz yumarak, kurum amirine makam arabası vs. almak değil.

Artık bu konuda tüm kamu kurumları adına bir düzenleme yapılması gerekmez mi ? Biz memurların bir fikri dahi alınmıyor. Bizim sırtımızdan rant sağlanıyor. Sağlanan bu menfaatte bütün memurların hakkı var. Memurlara, bu sözleşme hakkında bilgi dahi verilmemiştir. Bu gizlilik ne içindir ? Kurum amirine, memurun sırtından, sadece kendisinin faydalanacağı rantı sağlama hakkı neden verilmektedir ?

Benzer uygulamalar diğer kuruluşlarda da görülmektedir. Bakanlar Kurulu olarak konunun takipçisi olacağınızı ümit ediyoruz.

Saygılarımızla?

Haber Gönder yoluyla Haberi yazan: remzid66

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber