Türkiye Öğrenci Meclisi Akyazı'da toplandı

Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı Akyazı Şehit Halil İbrahim Sert Lisesi öğrencisi Ertuğrul Sözen Başkanlığında 20 İlin Öğrenci Başkanı Akyazı'da toplandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2013 19:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türkiye Öğrenci Meclisi Akyazı'da toplandı

Akyazı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantının sonunda gençler Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ziyaret ettiler.

Türkiye gençliğinin sorunlarını ve projelerini konuşan ve tartışan öğrenciler toplantı sonunda Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı'yı ziyaret etti. Öğrencilere hitap eden Başkan Yazıcı gençlerle tanışarak projelerini paylaştı. Akyazı'yı çok sevdiklerini belirten öğrenciler Başkan Yazıcı'ya misafirperverliği için teşekkür ettiler.

Başkan Yazıcı yaptığı açıklamada, "Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı ve diğer İl öğrenci başkanları misafirimizdi. Onlarla gençliğimizi, projelerini ve problemlerini konuştuk. Ufku geniş, dinamik, azimli ve duyarlı bir gençlik gördük karşımızda. Türkiye öğrenci Meclisi Başkanının Akyazılı bir öğrencimiz olan Ertuğrul Sözen olması da bize ayrıca gurur vermektedir. Göreve geldiğimiz günden bu yana gençlerimizin ve öğrencilerimizin her zaman yanında olduk. Bundan sonrada desteklerimizi esirgemeyeceğiz" dedi.

Öğrenciler Başkan Yazıcı'yı ziyaret ettikten sonra Akyazı turu gerçekleştirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber