İntihar eden Emel öğretmenin kocası konuştu: Doktorların geç teşhisi dünyamızı kararttı!..

Eşi ile severek evlendiklerini ve ayrılmak üzere oldukları iddialarının doğru olmadığını ifade eden Onur Yalman 'Bizi bu duruma getiren en büyük neden; çocuk doktorumuzun İkizlerimize zamanında teşhis koyamaması oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2013 10:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İntihar eden Emel öğretmenin kocası konuştu: Doktorların geç teşhisi dünyamızı kararttı!..

Eşi ile severek evlendiklerini ve ayrılmak üzere oldukları iddialarının doğru olmadığını ifade eden Onur Yalman 'Bizi bu duruma getiren en büyük neden; çocuk doktorumuzun İkizlerimize zamanında teşhis koyamaması oldu. Çocuklarımızın hastalığı ilerledikten sonra tam teşhis kondu ve bizim için sıkıntılı günler de başlamış oldu. Eşimin ne benimle ne de kendi ailesi ile bir sorunu yoktu. Kızlarımızın ilerleyen hastalığı nedeniyle bunalıma girdi ve intihar etti' dedi.

OKUL BİTMEDEN HASTAHANEYE YATMAK İSTEMEDİ

30 Yaşında canına kıyarak yaşamına son veren Emel öğretmenin eşi Onur Yalman'Emel'i derhal hastaneye yatırmak istediler. Ancak o okullar tatile girmeden tedaviye başlamayı kabul etmedi. Israrlarımız üzerine Baden devlet hastanesinde sadece 1 gün yattı. Ertesi gün de intihar etti. Ben hastanede kızlarımın yanında kalmak zorundaydım. Zaten işimi de bırakmak zorunda kalmıştım. 4 haftadır da hastaneden bir yere gidemiyordum. Ben hastanede iken bizi kahreden bu olay gerçekleşti' dedi. 'Yakınları olduğunu söyleyenlerin iddia ettiği gibi biz ayrılmak istemedik' diyen Yalman, 'Ailesiyle de sorunu yoktu. Söylediğim gibi sadece kızlarımızın hastalığına üzülerek bunalıma girdi' şeklinde konuştu.

Yalman kızlarının hastalığının ilerlemesinde ihmali olan doktor ve diğer görevliler hakkında dava açacağını da sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber