Kanser tedavisi gören polis memuru hayatını kaybetti

Kanser tedavisi gören Eskişehir Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Kenan Koca (44) hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2013 13:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kanser tedavisi gören polis memuru hayatını kaybetti

Kanser tedavisi gören Eskişehir Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Kenan Koca (44) hayatını kaybetti. İki yıldır kanser tedavisi gören ve bugün sabah evinde hayatını kaybeden Koca için İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Törene Koca'nın eşi, çocukları ve yakınları ile Eskişehir Valisi Güngör Azmi Tuna, İl Jandarma Komutanı Feyzullah Günal, İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Bayram, emniyet mensupları ve diğer ilgililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Koca'nın öz geçmişi okundu.

İl Emniyet Müdür Vekili Bayram, Koca'nın görev yaptığı sürece çalışmalarının takdir topladığını belirterek ailesine ve emniyet teşkilatına baş sağlığı diledi.

Daha sonra Koca için yapılan duanın ardından cezane, polislerin omuzlarında cenaze aracına yerleştirildi. Koca'nın cenazesi defnedileceği Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine gönderildi.

1969 yılında Afyonkarahisar'da doğan Koca, 1993 yılında emniyet teşkilatında polis memuru olarak İstanbul'da göreve başladı. Sırasıyla Ağrı Doğubeyazıt ve Konya'da çalışan Koca, 2000 yılından beri Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlürlüğünde görev yaptı. Koca, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber