Hikaye buruk bir sonla bitti

İZMİR'de, 10 yıl önce boşandığı eşiyle ileri derecedeki akciğer kanseri hastalığı sonrası, son isteği olarak tekrar evlenen Mehmet Cançeker, bu arzusu gerçekleştikten 5 gün sonra hayata gözlerini yumdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2013 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hikaye buruk bir sonla bitti

Cançeker'in eşi Ayşe Çoşkun, “Tekrar birlikte olduğumuz için çok mutluydu. Hastalığını düşünmüyordu bile” dedi.

İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde akciğer kanseri nedeniyle tedavisi süren Mehmet Cançeker, hastalığının ilerlemesi sonrası 10 yıl önce boşandığı eşiyle tekrar evlenmek istedi. Eski eşine ortak arkadaşları aracılığıyla tekrar birleşme çağrısı yaptı. Cançeker'in daha önceki birleşme çağrılarını pek çok kez yanıtsız bırakan Ayşe Çoşkun, bu kez farklı davranarak soluğu İzmir'de aldı. Bir kız iki çocuk sahibi çiftin nikahı, geçen cuma günü, ağır hastalığı nedeniyle yerinden kıpırdatılamayan Cançeker'in yattığı hastane odasında, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan tarafından kıyılarak, son isteği yerine getirildi.

BURUK MUTLULUK

Nikah sonrası aile fotoğrafı veren çift ve çocuklarının mutluluğu kısa sürdü. Geçen pazartesi günü komaya giren Cançeker, yaşam mücadelesini kaybederek dün hayata gözlerini yumdu. Mehmet Cançeker için, İkiçeşmelik Cami'nde bugün öğlende cenaze töreni düzenlendi. Cançeker, kılınan cenaze namazının ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cançeker'in yaşamını yitirmesiyle, eşi, çocukları ve arkadaşları büyük üzüntü yaşarken, bir hastanın son isteğini yerine getirmiş olmak az da olsa acılarını hafifletti.

EVLENDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYDU

Eşi Mehmet Cançeker'in son istediğini yerini getirdiği için buruk bir mutluluk yaşadığını belirten Ayşe Coşkun, “Nikahımız sonrası kendisini daha iyi hissetmeye başladı. Hatta nikahımızdan sonra uzun saatler kaybettiğimiz vakitlerimizi telafi etmeye çalıştık. Hastalığı sebebiyle konuşamıyordu, ama el hareketleriyle de olsa anlaşabiliyorduk. Eşim ayrıldığımızdan bu yana barışma çağrısında bulunmuştu. Ama kabul etmemiştim. Hastalığını duyunca ise hemen geldim. İyi ki gelmişim diyorum. Son arzusunu yerine getirdiğim için buruk da olsa mutluyum. Tekrar evlendiğimiz için o da çok mutluydu. Mutluluğunu 5 günlük birlikteliğimiz boyunca bana anlatmaya çalıştı. Hastalığını düşünmüyordu bile” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber