Siirt Belediye Başkan yardımcısı cinsel istismardan yakalandı

Siirt'te otomobilinde 13 ve 17 yaşlarındaki kızlara cinsel istismarda bulunurken yakalanan Belediye Başkan Yardımcısı A.Ç., adli makamlara sevk edildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2013 23:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Siirt Belediye Başkan yardımcısı cinsel istismardan yakalandı

Siirt'te otomobilinde 13 ve 17 yaşlarındaki kızlara cinsel istismarda bulunurken yakalanan Belediye Başkan Yardımcısı A.Ç., adli makamlara sevk edildi.

Siirt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 çocuk babası 62 yaşındaki A.Ç.'yi, otomobilinde M.A. (17) ile kardeşi S.A. (13) ile birlikte uygunsuz şekilde yakalayınca gözaltına almıştı. Emniyette ifadeleri alınan kardeşlerden M.A, A.Ç.'nin kendisiyle 2011'in nevruzunda tanıştığını işsiz olan babasını işe alacağını söylediğini ve kendisiyle yakın ilişki kurduğunu söyledi. AÇ'nin, kendisini Botan Çayı'na sık sık götürdüğünü söyleyen M.A, "Burada defalarca benimle ilişkiye girdi, karşı gelmeme rağmen olanları babana anlatacağım diyerek beni tehdit etti. Rızam olmadan zorla benimle ilişkiye giriyordu, karşılığında da para ve erzak veriyordu" dedi.

M.A. ifadesinde, "Geçen yıl bu vakitlerde A.Ç. Botan Çayı'na gezmeye gitmek için kız kardeşim S.A'yı (13) da getirmemi istedi. Kız kardeşime burada önce elle taciz etti, kabul etmedim. Ancak ilerleyen aylarda para karşılığında kız kardeşimle düzenli bir ilişki kurduğunu daha sonra öğrendim" dedi.

Siirt polisi, M.A'nın ifadelerinden yola çıkarak annesi K.A'yı da gözaltına aldı. Anne, emniyetteki sorgusunda A.Ç.'nin kendisiyle de ilişkiye girdiğini itiraf etti. K.A'nin bu olaydan hamile kaldığı ifade tespit edilirken. K.A.'nın, kendi ve kızlarının başından geçenleri kimseye anlatmaması karşılığında kocası Nezir A'yı Siirt Belediyesine işe aldırdığı ifade edildi.

Yapılan sorgulamalarının ardından sağlık kontrolleri için Siirt Devlet Hastanesi'ne götürülen A.Ç., adli makamlara sevk edildi.

M.A ile kardeşi S.A, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koruması altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber