15 Temmuz 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2013 00:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali İzzet Tekcan ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmed Özkan'ı Tarabya Köşkü'nde kabul edecek. (İstanbul/16.00)

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Kırşehirliler İftar Programı"na katılacak. (Ankara/20.26)

3- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezdeki MKYK toplantısına başkanlık edecek.

- Erdoğan, MKYK üyeleriyle genel merkezde iftar yapacak. (Ankara/14.00/20.26)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, TBMM Dışişleri Komisyonu ve AB Uyum Komisyonu üyesi milletvekillerine, AB üyesi ülkelerin Ankara büyükelçilerine, kamu kurum ve kuruluşlarının AB daimi temas noktaları ile medya kuruluşlarının Ankara temsilcilerine, diplomasi muhabirlerine, farklı inanç grupları mensuplarına, Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) ve Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) çalışanlarına Cermodern'de iftar verecek. (Ankara/20.26)

2- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Doğalgaz Sanayicileri ve İşadamları Derneği yöneticilerini kabul edecek.

- Yıldız, Petrol Ürünleri İşveren Sendikası'nın Gençlik Parkı İftar Çadırı'nda düzenlenen iftarına katılacak. (Ankara/17.00/20.26)

3- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Makro Ekonomik Gelişmeler ve 2013 yılı Ocak-Haziran Dönemi Bütçe Gerçekleşmeleri” konulu basın toplantısı düzenleyecek. (Ankara/11.00)

4- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikasının iftar programına katılacak. (Ankara/20.25)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Mısır'da ordunun yönetime el koymasının ardından yaşanan gelişmeler ve hükümet kurma çalışmaları takip ediliyor. (Kahire/İskenderiye)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor. (Şam/Halep/Beyrut)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nisan ayı Hanehalkı İşgücü İstatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

2- Hazine Müsteşarlığı 5 ve 10 yıl vadeli devlet tahvilinin yeniden ihracını gerçekleştirecek. (Ankara)

GÜNCEL

1- Danıştay Başkanlığı için seçim yapılacak. (Ankara/14.30)

2- Balyoz Planı davasının temyiz duruşması, Yargıtay 9. Ceza Dairesi'nde başlayacak. (Ankara/09.00 )

3- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Kocatepe Camisi avlusunda düzenlenen "32. Kitap ve Kültür Fuarı"nın açılışına katılacak. (Ankara/13.30)

SPOR

1- Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı, Estonya'da süren Avrupa Şampiyonası'nın 2. tur E Grubu'ndaki ilk maçında Almanya ile karşılaşacak. (Tallinn / 20.15)

2- İspanya'nın Atletico Madrid takımının yeni transferi David Villa, Vicente Calderon Stadı'nda düzenlenecek organizasyonla basına tanıtılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber