Dilenci gasp eden şüpheli tutuklandı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, cami avlusunda dilencilik yapan 67 yaşındaki Hüseyin Kaplan'ı döverek cebinde bulunan 475 lirasını gasp ettiği iddia edilen H.T.'nin, güvenlik kamerası kayıtlarından kimliğini saptandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Temmuz 2013 21:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dilenci gasp eden şüpheli tutuklandı

Polisler tarafından yakalanan H.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, geçen cuma günü Pazarcami Mahallesi'nde bulunan Çarşı Camisi'nde meydana geldi. 3 ayda bir yaşlılık maaşı alan ve dilencilik yaparak yaşamını sürdüren Hüseyin Kaplan, cami avlusunda oturduğu sırada yanına gelen bir kişi tarafından dövülerek cebindeki 475 lirası gasp edildi. Elindeki bastonla direnmesine rağmen parasının gasp edilmesini engel olamayan Hüseyin Kaplan, olayın ardından polisten yardım istedi.

İhbar üzerine gelen polisler, caminin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, dövdüğü dilencinin parasını gasp eden şüphelinin, daha önce de çeşitli suçlardan sabıkası bulunan H.T. olduğunu saptadı ve şüpheliyi evinde gözaltına alındı. Polis, gözaltına aldığı şüphelinin üzerinde ele geçirdiği parayı sahibi olan Hüseyin Kaplan'a teslim etti. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulaması tamamlanan H.T. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber