Sevgi yolu husumet doğurdu

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde Merhum Başkan Yahya Orbay tarafından yaptırılan ve ilçenin adeta çehresini değiştiren Sevgi Yolu yıllarca esnafa verdiği sevgiyi artık vermez oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2013 10:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sevgi yolu husumet doğurdu

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde Merhum Başkan Yahya Orbay tarafından yaptırılan ve ilçenin adeta çehresini değiştiren Sevgi Yolu yıllarca esnafa verdiği sevgiyi artık vermez oldu. Adeta husumet doğuran sevgi yolundaki esnaflar birbirlerine düşünce, pek çok komlu esnafın arası açıldı.

Yıllarca adı gibi insanlar ve esnaflar arasında sevgi ve dayanışmanın sergilendiği Sevgi Yolu'nda belediyenin haksız buldukları uygulaması nedeniyle sevgi olunun husumet doğurduğunu belirten Yaşar Şanlıalp isimli esnaf, yaşadıkları sorununu defalarca belediyeye müracaat etmesine rağmen bir türlü çözülmediğini belirtti. Sorununu belediye başkanına aktaramayınca gazeteler aracılığı ile belediyeye seslenince, belediye tarafından kendisine daha çok baskı uygulanmaya başlanıldığını belirten Yaşar Şanlıalp, "Belediye'nin uygulamaları bizi canımızdan bezdirdi" diyerek belediyenin esnafa eşit davranmadığını iddia etti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber