Kırklar Koleji, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu

Özel Kütahya Kırklar Eğitim ve Öğretim Hizmetleri A.Ş.'ye ait olan taşınmaz, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmetlerinde kullanılması amacıyla Kütahya Valiliği'ne devredildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2013 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kırklar Koleji, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu

Özel Kütahya Kırklar Eğitim ve Öğretim Hizmetleri A.Ş.'ye ait olan Gültepe Mahallesi Soğuk Çeşme Caddesi Kırklar Mevkii adresinde bulunan taşınmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmetlerinde kullanılması amacıyla Kütahya Valiliği'ne yapılan protokolle devredildi.

Mevcut yapılan protokolle taşınmazın tamamı, özel ilgi ile seçilecek zeki, çalışkan ve başarılı öğrenciler için açılacak yeni bir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin eğitim ve öğretim hizmetlerinde kullanılması kayıt ve şartı ile Kütahya Valiliği'ne tahsis edildiği belirtildi.

Söz konusu taşınmazın Kütahya Valiliği'ne tahsis süresi 2013-2014 eğitim-öğretim yılından başlamak üzere 30 yıl olarak belirlendi.

Protokol Vali Şerif Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve Özel Kütahya Kırklar Eğitim ve Öğretim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Önsay tarafından imzalandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber