Belediye Başkanına silahlı saldırı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Şubat 2006 21:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmit'in Köseköy Beldesi'nin AK Parti'li Belediye Başkanı Habip Sarman, belediye binası önünde silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandı. Sarman, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Alınan bilgiye göre, Dumlupınar Mahallesi'ndeki bir lokantanın sahibi olduğu öğrenilen ve belediyeden yap-işlet devriyle işyeri alan, ancak işyerinin parasını ödeyemeyince belediye tarafından mahkemeye verilen E.D, sabah göreve gelen Köseköy Belediye Başkanı Habib Sarman'a, belediye girişinde tabancayla ateş etti. Sol ayağından iki kurşunla yaralanan Başkan Habib Sarman, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sarman, buradaki il müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Olaydan sonra otomobille kaçan E.D.'nin yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

Bu arada, olayın duyulmasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başkan Habib Sarman'ın eşi Mediha Sarman, yakınları ve Köseköy Belediye Meclisi üyeleri Kocaeli Devlet Hastanesi'ne gelerek, Sarman'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Jandarma, olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber