LPG'li otomobil yangını ve korku dolu anlar!

Eskişehir'de içerisinde 2 kişinin bulunduğu LPG'li otomobil Emniyet Müdürlüğü yakınında seyir halindeyken alev aldı. Sürücü, hemen durdurduğu otomobilden yanındaki ile birlikte indikten sonra araç kısa sürede alev topuna döndü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Temmuz 2013 08:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
LPG'li otomobil yangını ve korku dolu anlar!

İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında otomobil kullanılamaz hale geldi.

Olay, akşam saatlerinde Mustafa Kemal Atatürk Caddesi Emniyet Müdürlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğü binalarının bulunduğu ışıklı kavşakta meydana geldi. Doğan Aslan yönetimindeki 26 SN 043 plakalı LPG'li otomobil seyir halindeyken arka depo kısmı alev aldı. Arkadan gelen araç sürücülerinin korna çalarak uyardığı Doğan Aslan otomobili durdurdu. Aslan, yanında oturan araç sahibi ile birlikte otomobilden inip yangın söndürme tüpüyle müdahalede bulundu. Ancak alevler kısa süre de otomobili sardı. Araç bir anda alev topuna dönüşürken çevrede korku ve heyecan yarattı.

Emniyet Müdürlüğü binasından gelen polisler caddenin iki tarafını araç trafiğine kapatıp itfaiyenin gelmesini bekledi. Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın söndürüldü.

Sürücü Doğan Aslan, seyir halindeyken otomobilin alev aldığını söyleyerek, "Biz aracın yandığının farkında değildik. Arkadan gelen sürücüler korna çalıp bizi uyardı. Araçtan indik ve yangın söndürme tüpüyle müdahalede bulunduk. Ancak tüp bir işe yaramadı. Yavaş yavaş yanan otomobilde bir anda alevler yükseldi" dedi.

İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında otomobil kullanılamaz hale geçti. Oto, çağırılan çekiciyle kaldırıldı. Yetkililer LPG'li araçtaki yangının gaz sızıntısından kaynaklanmış olabileceğini ifade eti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber