Silahlı çatışma zanlısı 4 kişi yakalandı

Samsun'da aralarında husumet bulunan şahıslar arasında karşılıklı silahlı çatışmada ölen ve yaralanan olmazken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2013 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Silahlı çatışma zanlısı 4 kişi yakalandı

Samsun'da aralarında husumet bulunan şahıslar arasında karşılıklı silahlı çatışmada ölen ve yaralanan olmazken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunan şahıslar birbirlerine tabancayla ateş açtılar. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, tabancadan çıkan kurşunlar park halindeki yabancı plakalı otomobile isabet ederek maddi hasara sebep oldu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri ile İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri olayla ilgili T.B.(20) ile karşı tarafta olan G.Ç.(29), A.Y.(21) ve B.E.K.'yi (17) yakalayarak gözaltına alındı. Polis olayda kullanılan 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçti. B.E.K. yaşı küçük olduğu için Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Cinayet Bürosu'nda sorgulanan 3 kişi ise Çocuk Şube Müdürlüğü'nde bulunan genç bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber