Manisa Belediyesi'nde kadro operasyonu

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz ve Mümin Deniz'in başkan yardımcılıkları görevlerinden alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2013 18:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Manisa Belediyesi'nde kadro operasyonu

Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde değişiklik yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapılan değişikliklerle ilgili kamuoyunda konuşulanların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Başkan Ergün kendilerinin bir kamu görevi yürüttüğünü ve kamu kurumlarında bu gibi değişikliklerin zaman zaman olabileceğini belirterek, "Sonuçta başkan yardımcılıkları noktasında bildiğiniz üzere üç tane seçilmiş, dört tanede memur kadrosundan başkan yardımcılığı kadromuz var. Geldiğimiz süreçten bu yana bu mevkilerde gerektiği zaman değişiklikler yaptık. Son olarak Fen İşleri Müdürlüğü, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile birlikte Ulaşım ve Kültür Müdürlüğü görevlerini yürüten başkan yardımcısı arkadaşlarımızla ilgili bir değişikliğe gidildi. Cem, Çöllü, Hasan Eryılmaz ve Mümin Deniz arkadaşlarımızın yerine İmar ve şehircilik Müdürü Türkan Köroğlu, Plan ve Proje Müdürü Taner İçöz ile birlikte Park ve Bahçe İşleri Müdürü Serpil Çakır atandı. Bu atamalarda herhangi bir önyargı aranmasın. Plan ve Proje Müdürü Taner İçöz 2003'ten bu yana yani yaklaşık 10 yıldır vekil müdürlük yapıyordu. Aynı şekilde Serpil hanım 6-7 yıldır benden önceki dönemden bu yana vekil müdürlük yapıyordu. Türkan hanımda görevini vekil müdür olarak sürdürüyordu. Bu arkadaşlarımız altı ay başkan yardımcılığı görevinin ardından asil müdürlüklerini alacaklar" şeklinde konuştu.

"ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZI ÖDÜLLENDİRDİK"

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, görevini en iyi şekilde yapanın her zaman arkasında olduğunu belirterek, "Sonuçta bu arkadaşlarımız benim bulunduğum süre içerisinde görevlerini layıkıyla yerine getirdiler. O açıdan hem Büyükşehir öncesi, hem de onları onure etme açısından arkadaşlarımızı başkan yardımcılığı noktasına getirdik. Bu Mümin Bey içinde geçerliydi. O altı buçuk aylık süreyi geçirdi. Şimdi bir dönüşüm uyguladık. Bu değişikliklerin arkasında kimse başka bir şey aramasın. Sonuçta başkan yardımcılığı görevi sona eren arkadaşlarımız yine mevcut müdürlüklerine devam ediyorlar. Eğer bir kastımız olsaydı arkadaşlarımızın müdürlük görevlerinden de almam gerekirdi. Kimse arkasında bir şey aramasın" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber