Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtıldı

Adıyaman’ın Kahta İlçesinde, İstanbul’da yaşayan bir iş adamı tarafından gönderilen tekerlekli sandalyeler engelli vatandaşlara dağıtıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2013 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde, İstanbul'da yaşayan bir iş adamı tarafından gönderilen tekerlekli sandalyeler engelli vatandaşlara dağıtıldı.

Kahta Bedensel Engelliler Derneği, Ramazan ayında İstanbul'da yaşayan İbrahim Kızıl adlı bir iş adamının gönderdiği tekerlekli sandalyeleri engelli vatandaşlara dağıttı. İş adamının yaklaşık 20 tekerlekli sandalye gönderdiği öğrenildi. Tekerlekli sandalyeleri Kahta Belediyesinin zabıta aracına koyarak engellilerin evine götürüp teslim eden Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan, iş adamının bu yardımı sayesinde bir çok engelli vatandaşın Ramazan ayında büyük sevinç yaşadığını ifade etti. Şimdiye kadar birçok engelli vatandaşa ulaştıklarını söyleyen Aslan, “İş adamımız sayesinde bu hizmet yapılıyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bir engelli olarak benim durumumda olan insanları en iyi yine ben anlarım. Bu yüzden onların mutluluğunu anlayabiliyorum. Ayrıca tekerlekli sandalyeleri dağıtırken yolda iki kişinin yardımıyla yürümeye çalışan yaşlı bir teyzemizi gördük. Kendisine de hemen orada bir tekerlekli sandalye verdik. Bizim için engellilerin yaşı yoktur. Nerede ne gibi bir durumda olursa olsun biz her zaman yardımımızı yapıyoruz. Bu konuda bize araç tahsis eden Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'ya da çok teşekkür ediyorum. Her zaman bizim yanımızda olmuştur. Engellilere verdiği değerden dolayı kendisine şükran duygularımızı sunuyoruz” dedi.

Tekerlekli sandalye verilen Mehmet Çayır adlı yaşlı adam ise kendilerine hem sandalyeleri getiren Kahta Bedelsel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan'a hem de iş adamına çok teşekkür ettiklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber