Uluslararası uyuşturucu operasyonunda 5 gözaltı

Antalya’da yaklaşık ay takip edilen uluslararası uyuşturucu ticareti yapan 5 kişi, İstanbul, Tekirdağ ve Antalya'da eşzamanlı operasyonla yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2013 13:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uluslararası uyuşturucu operasyonunda 5 gözaltı

Antalya'da yaklaşık ay takip edilen uluslararası uyuşturucu ticareti yapan 5 kişi, İstanbul, Tekirdağ ve Antalya'da eşzamanlı operasyonla yakalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, doğu illerden eroin maddesini nakledip depolayarak Arnavutluk ülkesine gönderme hazırlığı içerisinde olan 5 kişiyi iş başında yakaladı.

Uluslararası uyuşturucu ticareti yapan suç organizasyonlarına yönelik 6 aylık çalışmanın ardından 31 Temuz'da 3 ayrı ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 35 kilogram 664 gram eroin maddesi, 19 bin Euro para, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet sahte kimlik ile birlikte biri Arnavutluk vatandaşı olmak üzere H.M.T, B.B, A.A, F.G ve S.K isimli zanlılar gözaltına alındı.Yakalananlardan A.A isimli kişinin sahte Kosova kimliği ile sahte pasaportu ortaya çıktı. Operasyonun, zanlıların uyuşturucu maddesini bir Arnavut plakalı Jeep'e naklederken yapıldığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber