Sarıçam Belediyesi'nden kilit parke çalışması

Sarıçam Belediyesi ilçenin yeni mahallelerinden Çınarlı’da kilit parke çalışmasına başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2013 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sarıçam Belediyesi'nden kilit parke çalışması

Sarıçam Belediyesi ilçenin yeni mahallelerinden Çınarlı'da kilit parke çalışmasına başladı.

Çınarlı Mahallesi Hekimköy Bulvarı ile bağlantılı sokaklarda bir süre başlatılan zemin çalışmasının ardından kilit parke çalışması da başladı.

Daha çok villa tipi evlerin bulunduğu mahallede konutlaşma bakımından yoğun olan sokaklar kilit parke ile kaplanıyor. Mahallede henüz konutlaşma tamamlanmayan sokaklarda ise sıcak asfalt ve satıh kaplama yapılması planlanıyor. Özellikle üst gelir grubunun yaşadığı bu bölgede yapılan çalışma, olumlu bir karşılık buluyor. En çok göç alan ve konutlaşmanın yoğun olarak yaşaması nedeniyle, bu bölgede belediyecilik hizmetleri de en üst seviyede verilmeye başlandı. Tüm sokaklarda zemin çalışması, yeni sokakların açılması ve park yapımı hizmetler veriliyor.

Esentepe konutlarının bulunduğu bölgede başlatılan kilit parke çalışması bayram öncesi hız kazandı.

Başkan Ahmet Zenbilci, merkez mahallelerde yol ve park yapımının tamamlanma aşamasına gelmesiyle birlikte hizmetleri çevre mahallelere doğru yaydıklarını belertti. Çınarlı ve Çarkıpare mahallelerinde önümüzdeki aylarda yol çalışmasının daha da artacağını belirten Zenbilci, son bahar döneminde bu yolların tamamı biteceğini belitti.

Bu arada Sarıçam Belediyesi halen İncirlik Hürriyet mahallesi ile Remzi Oğuz Arık mahallerinde kilit parke çalışması yürütüyor. Buruk İstiklal, Yeşiltepe ve Küçükbaklalı mahallelerinde de asfalt yol çalışmasını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber