Ekip otosu viyadükte takla attı, polisler ölümden döndü/ Video

İstanbul'da, asayiş polislerinin bulunduğu ekip otosu, "dur" ihtarına uymayan bir otomobili takip ederken Bayrampaşa'daki bir viyadükte takla attı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2013 09:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da, asayiş polislerinin bulunduğu ekip otosu, "dur" ihtarına uymayan bir otomobili takip ederken Bayrampaşa'daki bir viyadükte takla attı. Savrularak takla atan polis otosunda yer alan 2 emniyet görevlisi ağır şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, sabah bu sabah saat 06.30 sıralarında Hal Yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Fatih Aksaray'da durumundan şüphelendikleri Kütahya plakalı hususi bir otomobile "dur" ihtarında bulunan Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri, içinde 3 kişi bulunan aracın kaçması üzerine ekip otosuyla kovalamaya başladı. Aracın Vatan Caddesi üzerinden Hal Yolu'na geçmesi ile takibini sürdüren emniyet güçlerinin otomobili, Sağmalcılar Viyadüğü'ne gelindiği sırada şüphelilerce sıkıştırıldı. Sıkıştırılan ekip otosu kontrolden çıkarak orta refüje çarptıktan sonra takla attı. Takla atarak yan yatan ekip otosundaki polis memurları; Hüseyin Yıldırım ile Ahmet Salar ağır şekilde yaralandı.

Kaza sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Yaralı polisler arkadaşları tarafından hurdaya dönen ekip otosundan çıkarılarak Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan emniyet görevlilerinin durumunun kritik olduğu bildirildi.

Kazaya karışan polis otosu çekiciye yüklenerek yoldan kaldırılırken, polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan Kütahya plakalı hususi otomobilin ise kaçarak izini kaybettirdiği öğrenildi.

Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe tek taraflı olarak kapalı kaldı.

Polis, olay ile ilgili inceleme başlatırken, kaçan otomobilin yakalanması için bölgedeki MOBESE kameralarını incelemeye aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber