Trafik ekipleri bayramda da görev başında

Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan "Yaşam İçin Kısa Bir Mola" projesi kapsamında sürücüler hayat tüneline alınarak bilgilendirilecek

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2013 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trafik ekipleri bayramda da görev başında

Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan "Yaşam İçin Kısa Bir Mola" projesi kapsamında sürücüler hayat tüneline alınarak bilgilendirilecek.

Ramazan Bayramı nedeniyle uzun yolda, yorgunluk ve uykusuzluktan kaynaklanabilecek trafik kazalarına karşı Erzincan Emniyet Müdürlüğü Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince bilgilendirme yapılıyor.

"Yaşam İçin Kısa Bir Mola" projesi kapsamında uzak illerden bayram tatillerini geçirmeye gelen araç sürücülerin araç kullanma sürelerine uymamaktan ve yorgunluktan kaynaklanabilecek trafik kazalarını önleme amaçlı bilgilendirme ve farkındalık artırmaya yönelik çalışmalara trafik ekiplerimizce devam ediyor.

Sürücülerin 2 saate bir mola vermeleri konularında uyarılarak, trafikte sürücüleri bilgilendirilme amaçlı kurulan hayat tüneli içinde bir dakikayı geçmeyecek şekilde özellikle hız, emniyet kemeri, seyir halinde cep telefonu kullanma, yakın takip, alkollü araç kullanmanın trafik kazalarına etkisi konularında sürücülere projeksiyon cihazı yardımı ile video gösterimi yapılıyor. Gösterilen video filmlerde trafik kurallarına uymamaktan kaynaklı trafik kazaları sürücülere öncelikli olarak gösteriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber