Bozüyük Belediyesi'nden mezarlık hizmeti

Bilecik’in Bozüyük Belediyesi tarafından İlçe Mezarlığına gelerek kabir ziyaretinde bulunanlara lokum hediye edilirken ücretsiz otobüs seferleri de düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2013 16:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bozüyük Belediyesi'nden mezarlık hizmeti

Bilecik'in Bozüyük Belediyesi tarafından İlçe Mezarlığına gelerek kabir ziyaretinde bulunanlara lokum hediye edilirken ücretsiz otobüs seferleri de düzenlendi.

Yapılan açıklamaya göre, Bozüyük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından İlçe Mezarlığında günler öncesinden yapılan temizlik, genel bakım, onarım ve tadilat çalışmaları ile mezarlık kabir ziyaretlerine hazır hale getirilmişti. Arefe gününde de kabir ziyaretinde bulunanlara Bozüyük Belediyesi tarafından lokum hediye edilirken mezarlık içerisindeki ziyaretçilere sesli anons sistemi ile gün boyu Kur'an-ı Kerim dinletiliyor.

Ayrıca vatandaşların kabir ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla mezarlığa gidecek vatandaşlar için ücretsiz otobüs seferleri düzenlendi. Belediye otobüsleri arefe günü saat 10:00'dan itibaren gün boyu Belediye Döner kavşağındaki eski Toprakbank önü ile mezarlık arasındaki seferlerini ücretsiz olarak sürdüreceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber