Türkiye'nin 4 yanından boğulma haberleri geliyor!

Şile'de denize giren 3 kişi hayatını kaybetti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2013 17:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şile'de denize giren 3 kişi hayatını kaybetti

Edinilen bilgilere göre; Şile'de arkadaşlarıyla cankurtaran ekiplerinin olmadığı kayalık bir bölgede denize giren 25 yaşındaki Mehmet Avcı boğuldu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Jandarma ve sağlık ekipleri, Avcı'nın öldüğünü tespit etti. Şile'nin Akçakese mevkii Köyağzı bölgesinde de emniyetsiz ve kayalık bir bölgede denize giren Nazım Akan (26) da boğularak hayatını kaybetti. Avcı ve Akan'ın cenazelerinin Şile Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Öte yandan Şile ilçesine bağlı Ağva beldesindeki Kurfallı Plajı'nda da dün akşam saatlerinde boğulma tehlikesi geçiren ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Şile Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Cansever (58) de bugün hayatını kaybetti.

Yetkililer, izin verilmeyen bölgelerde denize girmemeleri konusunda vatandaşları uyardı.

Adana'da 3 kişi boğuldu

Adana'nın Yumurtalık ve Ceyhan ilçelerinde 2'si kardeş 3 kişi boğuldu.

Dün akşam saatlerinde Yumurtalık ilçesine bağlı Küçükyumurtalık köyünden arkadaşlarıyla kayıkla balığa çıkan Ramazan İnaltekin (35), dengesini kaybederek kayıktan denize düştü. Havanın karanlık olması nedeniyle ulaşılamayan İnaltekin'in cesedi sabah saatlerinde Adalar mevkisinde karaya vurmuş olarak bulundu.

Ceyhan ilçesinde ise Ayşe (17) ve kardeşi Rabia (16) Cirik, Mercimek beldesi yakınlarında serinlemek için Ceyhan Nehri'ne girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan kardeşleri aramak için Adana Sivil Savunma ve AFAD ekipleri olay yerine geldi. Ekiplerin çalışması sonucu iki kız kardeşin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Cenazeler, yapılan incelemerin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bursa'da denizde boğulma

Gemlik ilçesinde denize giren kişi, boğularak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, inşaat işçisi Ahmet Tunç (33), arkadaşlarıyla Bursa'dan Gemlik'teki Kumsaz sahiline giderek denize girdi. Bir süre sonra suda kaybolan Tunç, arkadaşları tarafından bulunarak sahile çıkarıldı.

Sağlık ekiplerince Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan evli ve 4 çocuk babası Tunç, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ceset, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde serinlemek için gölete giren 3 genç boğuldu

İlçeye bağlı Gökçehüyük köyünde Kaan Tüfekçi (19), Bekir Boğa (18) ve Yunus Aydın (19) serinlemek için gölete girdi.

Gölette bir süre yüzen 3 kişinin gözden kaybolması üzerine, kıyıda bekleyen arkadaşları Ahmet Mert, jandarmadan yardım istedi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Beyşehir ilçesinden arama kurtarma ekibi çağırdı.

Arama çalışmaları sonucunda bulunan 3 gencin cesedi, göletten çıkarıldı.

Tekirdağ'da boğulma

Malkara'ya bağlı Yaylagöne köyünde bir kişi gölette boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla piknik yapan Yılmaz Çalışkan (22), serinlemek için gölete girdi.

Çalışkan, yüzdükten bir süre sonra gözden kayboldu. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine jandarma ekipleri bölgeye geldi.

Jandarmanın incelemesinin ardından Tekirdağ'dan çağrılan Deniz Polisi Su Altı Grup Amirliği ekipleri, gölette arama yaptı.

Çalışmalar sonucu sudan çıkarılan Çalışkan'ın cesedi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde önceki gün denize giren 2 kardeşten İsa Reis de hayatını kaybetti

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde önceki gün denize giren 2 kardeşten İsa Reis de hayatını kaybetti.

Akçaabat ilçesine bağlı Söğütlü beldesi sahilinde denize girdikten bir süre sonra boğulma tehlikesi geçiren ağabeyi İsa Reis'i (20) kurtarmaya çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan Salih Reis'in cansız bedeni, olay yeri yakınında bulunmuştu.

Amcası İbrahim Reis tarafından denizden çıkartıldıktan sonra Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada tedavisi süren ağabey İsa Reis, sabaha karşı hayatını kaybetti.

Rize'de boğulma

Rize'de serinlemek için denize giren iki kuzenden biri boğularak hayatını kaybetti.

Çayeli ilçesi Limanköy mevkisindeki Limanköy aile plajında denize giren Alihan Turhan (12) ve Emin Turhan (13) denizde batıp çıkmaya başladı. Plajın cankurtarını ve çevredeki vatandaşlar tarafından denizden çıkarılan iki kuzene, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahale yapıldı.

Müdahaleye rağmen Alihan Turhan, hayata döndürülemedi. Emin Turhan ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıdı. Alihan Turhan'ın cenazesi, Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Zonguldak'ta boğulma

Çatalağzı beldesinde serinlemek amacıyla denize giren kişi boğuldu.

Ömerağzı mevkisinde denize giren Koray Kınay (30), bir süre sonra dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Arkadaşları ve çevredekiler tarafından sudan çıkarılan Kınay'ın 112 Acil Servis ekiplerince yapılan sağlık kontrolünde hayatını kaybettiği belirlendi.

Bir çocuk babası Kınay'ın cenazesi otopsi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kınay'ın Kocaeli'deki tersanede çalıştığı, bayram tatili için memleketine geldiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber