Otomobilin çarpıp kaçtığı bisikletli genç Eskişehir'de toprağa verildi

BURSA'nın İnegöl ilçesinden bir grup arkadaşıyla birlikte bisikletleriyle Eskişehir'e dönerken plakası alınamayan bir otomobilin çarpması sonucunda ölen 19 yaşındaki Tolga Beyenir Eskişehir'de toprağa verildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Ağustos 2013 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otomobilin çarpıp kaçtığı bisikletli genç Eskişehir'de toprağa verildi

Geçen yıl da eşi Vildan Beyenir'i kaybeden Polis Başmüfettişi olan baba Sinan Beyenir, cenaze töreninde oğlunun tabutu başında gözyaşı döküp ağladı.

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Coğrafya Bölümü 1'inci sınıfta okuyan Tolga Beyenir, memleketi olan Eskişehir'de bir grup arkadaşıyla birlikte bisikletle Bursa'nın İznik İlçesine gitti. İznik Gölü kenarında kamp yapıp dönüşe geçen bisiklet tutkunu gruba dün gece Eskişehir'e dönerken İnegöl ilçesi yakınlarında plakası alınamayan bir otomobil çarpıp kaçtı. Tolga Beyenir olay yerinde yaşamını yitirdi, 28 yaşındaki Sinan Günçıkaran ile 24 yaşındaki Abdil Done de yaralandı. Yaralılar ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaçan otomobil sürücünün yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

POLİS BAŞMÜFETİŞİ BABA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Ölen Tolga Beyenir'in cenazesi Eskişehir'e getirilerek ikindi namazından sonra Mamure Mahallesi'ndeki Mamure Camii'nde tören düzenlendi. Törene Tolga Beyenir'in Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Polis Başmüfettişi olarak görev yapan babası Sinan Beyenir, yakınları, Eskişehir'in eski Valisi Kadir Çalışıcı, çok sayıda Emniyet mensubu ile gencin arkadaşları katıldı.

Polis Başmüfettişi baba Sinan Beyenir cenaze töreninde gözyaşı döküp ağladı. Sinan Beyenir'in eşi Vildan Beyenir'in de geçen yıl yakalandığı hastalığa yenik düşüp yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Kendisinin de bisiklet tutkunu olduğunu belirten eski Vali Kadir Çalışıcı, devletin karayollarında bisiklet sürücülerine yönelik olarak gerekli koruyucu tedbirleri alması gerektiğini söyledi.

Mamure Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Tolga Beyenir, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber