Kahramanmaraş'ta şüpheli ölüme 6 gözaltı

KAHRAMANMARAŞ'ta kendisinden 2 gündür haber alınamayan evli ve 2 çocuk babası 27 yaşındaki işçi Erdoğan Atagül'ün otomobilinde cesedi bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Ağustos 2013 22:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kahramanmaraş'ta şüpheli ölüme 6 gözaltı

Olayla ilgili inceleme başlatan jandarma, Atagül'ün kız arkadaşı olduğu iddia edilen Medine K. ile birlikte 6 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, dün kent merkezindeki Ahır Dağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Ahır Dağı çevresinde dolaşanlar, Yedikuyular mevkiinde park halindeki otomobilde bir kişinin hareketsiz olduğunu jandarmaya haber verildi. İhbar üzerine dağ eteğine gelen jandarma ve sağlık görevlileri otomobilde bir cesetle karşılaştı.

Jandarma yaptığı araştırmada cesedi bulunan kişinin 2 gündür kendisinden haber alınamayan Erdoğan Atagül olduğunu saptadı. Cinayete kurban gittiği sanılan Erdoğan Atagül'ün cesedi olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Atagül'ün ölüm haberini alan yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma, Erdoğan Atagül'ün kısa süre önce kız arkadaşı olduğu öne sürülen 23 yaşındaki Medine K. ile buluştuğunu belirledi. Bunun üzerine jandarma, Medine K. ile ailesinden A.K., G.K., A.K., M.K. ve A.K.'yı gözaltına aldı.

İl Jandarma Komutanlığı'na götürülen ve burada ifadeleri alınan 6 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Medine K.'nın, Erdoğan Atagül hakkında bir süre önce parasını gasp ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber