Genç kız, kendisini kaçırmaya kalkışan genci öldürdü

BATMAN'ın Beşiri İlçesi'nde babası çalışmaya gidince annesiyle yalnız kalan Hülya K., gece yarası kendisini kaçırmaya kalkışan Turan Özbek'i tabancayla öldürdü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Ağustos 2013 22:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Genç kız, kendisini kaçırmaya kalkışan genci öldürdü

Olay önceki gece ilçenin Kobin Mahallesi'nde meydana geldi. 23 yaşındaki Turan Özbek iddiaya göre 22 yaşındaki Hülya K. ile evlenmek istedi. Özbek ailesi, Hülya K.'yı ailesinden istedi ancak ret yanıtı aldı. Babası Emin K., çalışmak için batı illerine gidince annesiyle yalnız kalan Hülya K.'yı kaçırmak için plan yapan Turan Özbek, önceki gece saat 00.30 sıralarında evine gitti. Elindeki bıçağı ile anne- kızı tehdit eden Turan Özbek'i, Hülya K. tabancayla ateş ederek öldürdü.

Silah sesleri üzerine komşularının ihbarıyla eve gelen jandarma, Turan Özbek'in cesediyle karşılaştı ve Hülya K.'yı gözaltına aldı. Turan Özbek'in cesedi ise otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Hastanesi'ne kaldırıldı.

Jandarmada sorgusundan sonra Batman Adliyesi'ne sevk edilen Hülya K. ifadesinde "Geç saatlerdi. Önce kapının kilidini kırdı. Bahçeye girdi. Elindeki bıçakla tehditler savurdu. Kendimizi korumaya çalıştık. Bir anda tabanca ateş aldı. Gerisini hatırlamıyorum" dedi. Hülya K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber