Sır intihar sonrası linç girişimi

Gaziantep’te bir kadının av tüfeğiyle intihar etmesi sonucu ölümünden şüphe duyan yakınları, kardeşlerinin dini nikahlı kocasını linç etmek istedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2013 11:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sır intihar sonrası linç girişimi

Gaziantep'te bir kadının av tüfeğiyle intihar etmesi sonucu ölümünden şüphe duyan yakınları, kardeşlerinin dini nikahlı kocasını linç etmek istedi. İntihar eden kadının kocası, linç edilmekten son anda kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Çamlıca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, dini nikahla evli olan bir çocuk annesi Melek Y., gece geç saatlerde bilinmeyen bir nedenden dolayı av tüfeğiyle göğsüne bir el ateş ederek intihar etti. İş dönüşü eve gelen dini nikahlı eşi K.İ., eşinin yerde kanlar içerisinde yattığını fark etmesi üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Melek Y.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri evde bulunan koca K.İ.'yi gözaltına alarak, ekip otosuna bindirdi. Bu sırada haberi duyan Melek Y.'nin yakınları olay yerine akın etti. Eve girmek isteyen Melek Y.'nin kız kardeşleri polis ekipleri tarafından içeriye alınmazken, güçlükle sakinleştirildi. Olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptığı sırada, cenaze aracının geldiğini fark eden cenaze yakınları, kadının öldüğünü öğrenmesi üzerine sinir krizleri geçirdi. Kadının 12 yaşındaki kızı Yaren gözyaşlarına boğulurken, Melek Y.'nin kardeşi olan bir kadın ise baygınlık geçirdi. Polis ve yakınları tarafından ayıltılmaya çalışılan kadın, bir süre sonra kendine geldi.

DİNİ NİKAHLI KOCAYA LİNÇ GİRİŞİMİ

Bu sırada, Melek Y.'nin dini nikahlı kocasının ekip otosunda olduğunu fark eden cenaze yakınları, araca saldırdı. K.İ.'yi linç etmek isteyen cenaze yakınları, polis ekipleri tarafından güçlükle uzaklaştırılırken, K.İ.'yi linç edilmekten son anda kurtardı. Polis ekipleri, K.İ.'yi olay yerinden uzaklaştırarak, başka bir ekip otosuyla Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Olay yerine gelen savcının incelemelerini bitirdikten sonra Melek Y.'nin cenazesi, cenaze aracıyla Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

EVDE NOT KAĞIDI BULUNDU

Öte yandan, polis ekipleri evde yaptığı incelemede bir not kağıdına ulaştı. Melek Y. tarafından yazıldığı tahmin edilen not kağıdında, “Kemal seni çok seviyorum, çocuğumu kimseye emanet etme, Kemal hakkını helal et” yazdığı öğrenildi. Ancak Melek Y.'nin yakınları ise polis ekiplerine verdikleri ilk ifadelerinde, bu notların Melek Y.'ye zorla yazdırıldığını ileri sürerek, kadının ölümünden şüphe duyduklarını ve detaylı sorgulama yapılması isteğinde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber