Eşini öldüren koca hakim karşısına çıktı

İzmit'te, 17 Temmuz 2013 gecesi eşi Cüziyete Dünen (47)'i kafasına sıktığı tek kurşunla öldüren Ahmet Dünen (50), ilk kez hakim karşısına çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2013 20:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşini öldüren koca hakim karşısına çıktı

Duruşmaya tutuklu sanık ve avukatından başka katılan olmadı. Olayla ilgili hakim karşısına çıkan ve kaç çocuğu olduğu sorusu sorulan Ahmet Dünen "Bilmiyorum" dedi. İfadesi okunan Ahmet Dünen, Mahkeme Başkanı Yusuf Coşkun'un "Olayı hatırlamıyor musun" sorusuna "Bilmiyorum. Hatırlamıyorum. Ben niye cezaevindeyim, içeride ne işim var onu da bilmiyorum. Ne olmuş ne yaşanmış hatırlamıyorum" diye cevap verdi.

Ahmet Dünen, daha önce verdiği ifadeler sorulunca, "Hatırlamıyorum. Ancak, okuyarak hatırlayabilirim" dedi. Bunun üzerine ifadelerinden çıktı alarak kendisine verildi. Bu sefer "Okuma gözlüklerim yanımda yok. Evde kalmış göremiyorum" dedi.

Ahmet Dünen, "Tedavi görüyormuşsun doğru mu" sorusuna "Evet 3 veya 4 yıldır tedavi görüyorum. İlaç kullanıyorum. Şu an şoktayım" diye karşılık verdi. Sanık avukatı müvekkilinin psikolojik rahatsızlığı bulunduğunu, olay sonrası olayı polise ve hastaneye kendisinin bildirdiğini belirterek bu nedenle tahliyesini talep etti.

Mahkeme heyeti, olayla ilgili duruşmaya çağırılan tanık Bahar Avcıoğlu ile olay sırasında olay yerinde bulunan Dünen çiftinin çocukları Y.D ile M.Ş.D'nin adreslerinin tespit edilerek duruşmaya çağırılmasına, sanığın psikolojik tedavi ile ilgili belgelerin Kocaeli Devlet Hastanesi'nden istenmesine, belgeler geldikten sonra sanığın cezai ehliyetinin bulunup bulunmadığı konusunda Adli Tıp Kurumu'ndan rapor aldırılmasına karar verdi. Mahkeme heyeti, bu nedenle duruşmayı 1 Ekim 2013 tarihine erteledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber