Bilecik'te zabıtadan esnaf denetimi

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, artan şikayetler üzerine kaldırımları işgal eden ve görüntü kirliliği oluşturan esnaflar üzerinde denetimlerini sıklaştırdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2013 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bilecik'te zabıtadan esnaf denetimi

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, artan şikayetler üzerine kaldırımları işgal eden ve görüntü kirliliği oluşturan esnaflar üzerinde denetimlerini sıklaştırdı.

Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şehirdeki, kahvehane, kafeterya, çay ocakları ve bahçelerine yönelik hijyen denetimi yaptı. Denetimlerinde vatandaşın temiz ve kaliteli hizmet almalarını amaçladıklarını belirten zabıta ekipleri, vatandaşın cadde ve kaldırımlardaki hakkını korumaya çalıştıklarını bildirdi. Denetimler sonucunda görüntü kirliliğini de engellemiş olduklarını belirten ekipler, denetimlerinde hizmet kalitesi, iş yeri çalıştırma belgeleri başta olmak üzere çeşitli kontrollerini gerçekleştirdi. Belirli aralıklarla yapılan denetimlerin devam edeceği bilgisini veren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kurallara uymayan esnaf ve işyeri sahipleri hakkında gerekli yaptırımların uygulandığını belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber