Balık tutarken otomobilleri soyuldu ve yandı

Konya'da baraj gölü kenarında teyp ve hoparlörleri çalınan park halindeki otomobilde kabloların şase yapması sonucu yangın çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Ağustos 2013 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Balık tutarken otomobilleri soyuldu ve yandı

Konya'da baraj gölü kenarında teyp ve hoparlörleri çalınan park halindeki otomobilde kabloların şase yapması sonucu yangın çıktı. Alevler görevlilerin müdahalesi ile söndürülürken, baraj gölünde balık tutarken aracının yandığını bekçilerden öğrenen 28 yaşındaki Dursun Gökalp şaşırdı.

Olay, saat 03.15 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Sille Baraj Gölü kıyısında meydana geldi. 28 yaşındaki Dursun Gökalp, kardeşi 24 yaşındaki Ömer ve bir grup arkadaşı ile birlikte balık tutmak için 42 UL 157 plakalı otomobiliyle Sille Baraj Gölü'ne gitti. Aracını park yerine çeken Gökalp, arkadaşlarıyla göl kıyısına indi. Bu sırada otoparka gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler park halindeki otomobil sağ ön camını kırarak araca girdi. Aracın teyp ve hoparlörleri sökülerek çalındı. Kaçan kişilerin kopardığı kabloların kısa devre yapması sonucu araçta yangın çıktı. Duman ve alevleri fark eden görevliler yangına madahele ederek söndürdü.

Otomobilin yandığını balık tutarken bekçilerden öğrenen Gökalp kardeşler şaşırdı. Balık tuttuklarını ve bekçilerin haber vermesi üzerine otomobilin yanına geldiklerini anlatan Ömer Gökalp, şöyle dedi:

"Göl kenarında balık tutuyorduk. Bekçiler otomobilin yandığını haber verdi. Olay yerine geldiğimizde araçtaki yangın söndürülmüştü. İncelediğimizde camının kırık ve teyp ile hoparlörlerinin çalındığını gördük. Araç kabloların şase yapması sonucu yanmış."

Detaylı inceleme yapan polis, şüpheli veya şüphelileri bulmak için çalışma başlattı. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber