İnşattan düşerek felç kalan işçi ameliyat ücreti için yardım istedi

Osmaniye'de 4 yıl önce inşaattan düşeren boyundan aşağısı felç kalan işçi Ercan Akyol, özel hastanedeki ameliyatın ücreti için hayırseverlerden yardım istedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2013 14:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İnşattan düşerek felç kalan işçi ameliyat ücreti için yardım istedi

Osmaniye'de 4 yıl önce inşaattan düşeren boyundan aşağısı felç kalan işçi Ercan Akyol, özel hastanedeki ameliyatın ücreti için hayırseverlerden yardım istedi.

Ercan Akyol (33), 2009'da iki katlı inşaatta sıva yaparken düştüğünü, belden aşağısı felç kaldığını söyledi.

İstanbul'da özel bir hastanede ameliyatla sağlığına kavuşabileceğini ancak para sıkıntısı çektiğini belirten evli ve 3 çocuk babası Akyol, şunları kaydetti:

"Osmaniye Devlet Hastanesi'nde ameliyat edildikten sonra fizik tedavi görmeye başladım. Bu süreçte sağlık giderleri için 12 bin lira kredi çektim. Aylık 459 lira bankaya ödüyorum. SGK'dan ayda 720 lira maaş alıyorum. Tavsiye üzerine gittiğimi İstanbul'daki özel bir hastanede doktorlar omurilik ameliyatı edildiğim takdirde başkalarına ihtiyaç duymadan koltuk değnekleri ile yürüyebileceğimi ve temel ihtiyaçlarımı karşılayabileceğini söyledi. Ameliyat için 15 bin lira gerekiyor. Bu parayı karşılayacak durumda değilim. Yüzde 100 iş göremez raporum var. Hayırseverlerin yardımını bekliyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber