Vali Güzeloğlu nikah şahidi oldu

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’nın oğlu Buğra Sarı ile Özge Kaynak’ın nikah şahidi oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ağustos 2013 09:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali Güzeloğlu nikah şahidi oldu

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı'nın oğlu Buğra Sarı ile Özge Kaynak'ın nikah şahidi oldu.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı'nın oğlu Buğra Sarı, Özge Kaynak ile dünya evine girdi. Merada Center'de gerçekleştirilen nikah törenine Vali Güzeloğlu, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Vali Yardımcısı Turgut Serimer, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ile Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Talat Dinçer de katıldı. Genç çiftin nikah şahitliğini Vali Güzeloğlu ile TŞOF Başkanı Apaydın yaptı. Çiftin nikahını ise Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım kıydı.

Nikah töreninde, Buğra ile Özge çiftinin yaşamlarını saygı ve sevgi çerçevesinde sürdürmelerini dileyen Güzeloğlu, genç çiftin mutlu bir ömür sürmesi temennisinde bulundu. Güzeloğlu, evlilik cüzdanını da Özge Sarı'ya teslim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber