Baba ile oğlunun hikayesi duygulandırdı

Adana’da baba ile oğlun öldüğü, 2’si çocuk 3 kişinin de yaralandığı kuyumcu soygununda, babanın emeklisine çok az kaldığı için kuyumcuda çalıştığı, oğlunun ise akrabası askerde olduğu için onun yerine berber dükkanını işlettiği ortaya çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2013 23:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Baba ile oğlunun hikayesi duygulandırdı

Adana'da baba ile oğlun öldüğü, 2'si çocuk 3 kişinin de yaralandığı kuyumcu soygununda, babanın emeklisine çok az kaldığı için kuyumcuda çalıştığı, oğlunun ise akrabası askerde olduğu için onun yerine berber dükkanını işlettiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi, Dumlupınar Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir otomobille Baygın Kuyumculuk adlı iş yerinin önüne otomobille gelen 3 kişiden 2'si araçtan inerek, kuyumcudan 4 kilo altın alıp 3'ü çocuk 5 kişiyi yaralayıp kaçtı. Olayda yaralanan baba Ali Can Aytaç (48) ile oğlu Mahir Aytaç (16) kaldırıldıkları Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Baba ve oğlun hikayesi ise herkesi duygulandırdı. Baba Aytaç'ın emeklisine çok az bir süre kaldığı için kuyumcuda sigorta primini doldurmak için çalıştığı, soygun sırasında pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu öldüğü belirlendi. Oğul Aytaç'ın ise akrabası Vedat Aytaç (23) askerde olduğu için onun yerine kuyumcunun yanındaki berber dükkanını çalıştırdığı, kuyumcudan tüfek sesleri gelince babasını korumak için kuyumcuya doğru koştuğu, bu nedenle soyguncuların açtığı ateş sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan baba ve oğlun cenazesi, otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber