Tren kamyonete çarptı, mahalleli tepki gösterdi

Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'ndeki kontrolsüz hemzemin geçitte, yolcu treni kamyonete çarptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Ağustos 2013 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tren kamyonete çarptı, mahalleli tepki gösterdi

Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'ndeki kontrolsüz hemzemin geçitte, yolcu treni kamyonete çarptı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi. Daha önce aynı yerde yakınlarını kaybeden mahalle sakinleri duruma tepki gösterip, yetkililerin önlem almasını istedi.

Kaza, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mahallesi'ndeki sinyalizasyon sistemi bulunmayan hemzemin geçitte, bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İzmir'den Balıkesir'e giden makinist Fatih Topçu yönetimindeki 31 bin 601 sefer sayılı yolcu treni, kontrolsüz hemzemin geçitte, tarlasına giden Emin Turhan (55) yönetimindeki 45 F 9933 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetin ön kısmında hasar oluştu. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazanın ardından, tren yoluna devam etti.

ÖNLEM ALINMAMASINA TEPKİ

Aynı yerde daha önce de birçok kazanın meydana geldiğini belirten ve bu kazalarda yakınlarını kaybettiklerini dile getiren mahalle sakinleri, önlem alınmamasına tepki gösterdi. Sürücü Emin Turhan, hemzemin geçit yakınındaki ağaçların görüş mesafesini engellediğini kaydetti. Turhan, "Ağaçlar görüş mesafesini engelliyor. Trenin geldiğini fark ettiğimde aracımı durdurup geri manevra yapmaya çalışsam da ön tarafını kurtaramadım. Buna da şükür daha farklı olabilirdi. Başka kazalar olmasın, yetkililer gerekli tedbirleri alsın" dedi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber