Kaymakamlıktan ailelere mutluluk teşviki

Amasya’nın Hamamözü ilçesinde kaymakamlığının başlattığı ‘Mutlu ve Huzurlu Yıllar Projesi’ ile çocukları doğan ve yeni evlenen çiftlerin mutluluklarına ortak olunuyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2013 10:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaymakamlıktan ailelere mutluluk teşviki

Amasya'nın Hamamözü ilçesinde kaymakamlığının başlattığı 'Mutlu ve Huzurlu Yıllar Projesi' ile çocukları doğan ve yeni evlenen çiftlerin mutluluklarına ortak olunuyor.

Yeni evlenen çiftlere mutlu günlerinde yanlarında olmak amacıyla porselen yemek ve fincan takımı ile ve nevresim seti veren kaymakamlık yetkilileri, çocuk sahibi olan çiftlere ise yeni doğan seti hediye ediyor. Zeynep Neris adında yeni çocukları doğan Elif-Mehmet Erge çiftçinin mutluluklarına ortak olan Kaymakam Kadir Güntepe, aileye hediyesini kendisi verdi.

Ailelerin mutlu günlerinde yanlarında olmak istediklerini belirten Kaymakam Güntepe, proje kapsamındaki hediyelerin maddi değerinin olarak küçük olmasına karşın devletin vatandaşa sıcak yüzünü göstermesi açısından önemine değindi. Güntepe "Mutluluklar paylaşarak büyür. Dertler, sıkıntılar paylaşarak küçülür. Bizler her zaman vatandaşımızın yanındayız ” diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber