Yağlıdere'de projeleri birinci olan öğretmenlere başarı belgesi

Yağlıdere Kaymakamlığı'nca, kitap okumaya katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan "Ben, Annem, Babam ve Öğretmenim Hep Birlikte Kitap Okuyoruz" projesinin Toplam Kalite Yönetimi projeleri arasında il birincisi seçilmesi dolayısıyla öğretmenlere başarı belgesi verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2013 22:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yağlıdere'de projeleri birinci olan öğretmenlere başarı belgesi

Yağlıdere Kaymakamlığı'nca, kitap okumaya katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan "Ben, Annem, Babam ve Öğretmenim Hep Birlikte Kitap Okuyoruz" projesinin Toplam Kalite Yönetimi projeleri arasında il birincisi seçilmesi dolayısıyla öğretmenlere başarı belgesi verildi.

Kaymakam Osman Aydoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje kapsamındaki faaliyetlerin kent genelinde hazırlanan projeler arasında dikkati çektiğini söyledi.

Projede okulda belirlenen okuma saatlerinde velilerin çocukları ile okula geldiğini ve kitap okuma faaliyetlerine katıldığını anımsatan Aydoğan, şunları kaydetti:

"Ayrıca öğretmenler velilerimize iadeyi ziyarette bulunuyor ve öğrencileri ile evlerine gidip velilere kitap hediye ediliyor ve evlerde de kitap okuma saatleri oluşturuluyordu. Bu kapsamda yaklaşık 200 öğrenci ailesi evlerinde ziyaret edilerek kitap okuma saatleri oluşturulmuştur. Kütüphanenin boş olduğu saatlerde ise velilerden gelip kitap okumaları istendi ve çeşitli davetlerde bulunulmuştur. Bu faaliyetlerde üstün gayret gösteren Merkez Ortaokulu öğretmenlerini ödüllendirdik"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber