Hurma Mahallesi'ne modern park

Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve yaklaşık üç ay gibi kısa bir süre içinde tamamlanan park çalışması, Hurma Mahallesi Boğaçayı Caddesi üzerinde hizmete açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2013 10:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hurma Mahallesi'ne modern park

Konyaaltı Belediyesi, Hurma Mahallesi'nde son derece modern şekilde projelendirilen parkı hizmete açtı. Hurma Mahallesi Boğaçayı üzerinde yaklaşık üç ay gibi kısa bir süre içinde tamamlanan park, bir milyon liraya mal oldu. 7 bin 800 metrekare alana kurulu olan parkın içersinde çocuk oyun grubu, anfi tiyatro, standartlara uygun 1 adet basketbol sahası, süs havuzları, yürüyüş yolları, oturma birimleri, pergola ve engelli vatandaşlarımızın rahat hareket edebilmesi için engelli yürüyüş yolları bulunuyor.

Hurma Mahallesi'nde yapımı tamamlanan parka, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Modern ve günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde projelendirilen parkımızla Boğaçayı Caddesi'nin çehresini değiştirdik. Her yaştan vatandaşımızın rahatlıkla kullanabileceği parkımızın ilçemize hayırlı olmasını dilerim" dedi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber