Kamyonet takla attı: 2 ölü, 5 yaralı

DENİZLİ'nin Bozkurt İlçesi'nde takla atan kamyonetteki aynı aileden 2 kişi öldü, 1'i bebek 5 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Eylül 2013 17:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kamyonet takla attı: 2 ölü, 5 yaralı

Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında, Afyon-Denizli Karayolu Alikurt Beldesi yakınlarında meydana geldi. Bozkurt'tan Denizli yönüne giden Aslen Vanlı olan Niyazi Karsak'ın (34) kullandığı 48 VF 051 plakalı kamyonet, Alikurt Beldesi yakınlarına geldiklerinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Savrulan kamyonet, takla atarak yol kenarındaki tarlaya yuvarlandı.

Hurdaya dönen kamyonetin ön koltuğunda oturan sürücünün babası Fevzi Karsak (56) ile annesi Dilber Karsak (54) kırılan ön camdan fıralayarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Kamyonet sürücüsü Niyazi Karsak ile arka koltuktaki eşi Sevinç Karsak (28), kızı Eylem Karsak (9 aylık), kardeşleri İmranç Karsak (18) ve Yusuf Karsak (22) yaralandı.

Ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, tedaviye alındı. Doktorlar, yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu söyledi.

Olay yerinde jandarma ve polisin yaptığı incelemenin ardından Karsak çiftinin cesetleri Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'na götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber