Belediye'den okul yoluna ulaşım kolaylığı

Bartın Belediyesi tarafından Kemerköprü Mahallesi’ne bağlı Halatçı Yaması Sokak’ta ve Sarı Ahmet Sokak’ta başlatılan yol genişletme ve tesviye çalışmaları devam ediyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2013 20:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediye'den okul yoluna ulaşım kolaylığı

Bartın Belediyesi tarafından Kemerköprü Mahallesi'ne bağlı Halatçı Yaması Sokak'ta ve Sarı Ahmet Sokak'ta başlatılan yol genişletme ve tesviye çalışmaları devam ediyor.

Yapılan yol genişletme ve tesviye çalışmasıyla Atatürk İlkokulu için ve mahalle sakinleri için ulaşım kolaylığı sağladıklarını belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Mahallelerimiz de vatandaşlarımız için hayatı kolaylaştıracak çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz şuan Halatçı Yaması Sokak'ta araç ve yaya geçişi açısından sorunsuz ulaşım sağlanması için yol genişletme çalışması yapıyor. Bu çalışmayla birlikte yüksekte kalan ve daha önce sıkıntılı şekilde ulaşım sağlanan Sarı Ahmet Sokak yolunda da tesviye ve hizalama çalışması yaparak ulaşımı kolaylaştırıyoruz. Genişletip tesviye ederek yeniden düzenlemekte olduğumuz yol ve kaldırımlarımızı en kısa zamanda halkımızın istifadesine sunacağız” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber