Öğretmen evinde ölü olarak bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Şubat 2006 16:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da bir öğretmen, evinde ölü olarak bulundu. Kalp krizi sonucu öldüğü sanılan 13 yıllık öğretmenin öğrencileri, masasını çiçeklerle süsleyip gözyaşı döktü.

Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Anadolu Kız Lisesi'nde matematik öğretmenliği yapan 2 çocuk annesi Hayal İçen, sabah 05.00 sıralarında uyandı. 3 yaşındaki kızı Ege'ye süt veren ve mama yapan genç öğretmen, eşi Ünal İçen'e biraz rahatsız olduğunu söyledi. Yaklaşık 2 saat sonra öğretmeni baygın vaziyette bulan eşi, hemen 112 Acil Servis ekibi ve polise haber verdi. Ancak doktorlar Hayal İçen'in öldüğünü açıkladı.

Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemede, cesette herhangi bir darp cebir izine rastlanmadı. Genç öğretmenin cenazesi, savcının talimatıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Yaklaşık 2 yıldır görev yaptığı Anadolu Kız Lisesi'ndeki öğrencileri ise ölüm haberiyle şoka girdi. Masası çiçeklerle süslenen Hayal öğretmen için öğrencileri gözyaşlarına boğuldu. Çok iyi bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten öğrenciler, "Şu an şoka girmiş durumdayız. Hala inanamıyoruz. Gerçekten çok iyi bir öğretmendi. Bizim için önemli bir insandı. Hayatımızda ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığımız için şoktayız. Nasıl alışacağımızı bilemiyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber