Öğrenci taşıyacak servis araçlarının sürücülerine seminer

Antalya’nın Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı içinde öğrenci taşıyacak servis araçlarının sürücülerine seminer düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2013 09:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrenci taşıyacak servis araçlarının sürücülerine seminer

Antalya'nın Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı içinde öğrenci taşıyacak servis araçlarının sürücülerine seminer düzenledi.

Kumluca'da öğrenci taşıyacak okul taşıtı sürücülerine yönelik seminer Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Toplantı Salonu'nda yapıldı. Seminere, İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Tunca Erkut, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Tescil Büro Amiri Ramazan Canbaş, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğünden Dr. Hakan Çetin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Fahri Güven, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Bilal Eraksoy ve araç şoförleri katıldı.

Seminerde, öğrenci taşıyacak araçlarda bulundurulması gereken evrak, araç ve gereçler anlatılırken, sürücülerin kılık kıyafet ve tavırlarının öğrencileri olumsuz yönde etkilemeyecek şekilde olmaması gerektiği vurgulandı. Seminerin ardından ise denetleme yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber