Ödemiş'te polisten duvar yazılarına yakın takip

Mayıs ayı sonunda başlayan Taksim Gezi Parkı olayları sonrası İstanbul'da başlayıp yurt geneline yayılan siyasi gösterilerin ardından duvarlara yazılan siyasi içerikli duvar yazılarına emniyetten takip geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2013 15:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ödemiş'te polisten duvar yazılarına yakın takip

Mayıs ayı sonunda başlayan Taksim Gezi Parkı olayları sonrası İstanbul'da başlayıp yurt geneline yayılan siyasi gösterilerin ardından duvarlara yazılan siyasi içerikli duvar yazılarına emniyetten takip geldi. Ödemiş'te kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından yazıldığı tespit edilen yazıların sahibini bulmak için emniyet araştırma yaparken özellikle gece saatlerinde hükümete ve olaylara olan tepkilerle ilgili yazılarda artış görülmeye başlandı.

Son olarak Ödemiş Devlet Hastanesi'nin kuzeyinde yer alan trafonun duvarına da "Hükümet İstifa" ve "Katil AKP" gibi ifadelerinin yer aldığı korsan duvar yazısıyla ilgili çalışma yapan emniyet güçleri, önce duvar yazısının fotoğraflarını çekti. Birkaç farklı açıdan çekilen fotoğrafların ardından, duvar yazısının silinmesi için çalışma yapıldığı gözlendi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber