Aksaray'da ders zili çaldı

Adana'da motosikletle babalarına çarparak yaralanmasına neden olmakla suçladıkları kişiyi kaçırıp işkence ile öldüren kardeşler, 25’er yıl hapis cezasına çarptırıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2013 13:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aksaray'da ders zili çaldı

Adana'da motosikletle babalarına çarparak yaralanmasına neden olmakla suçladıkları kişiyi kaçırıp işkence ile öldüren kardeşler, 25'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kiremithane Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü son sınıf öğrencisi Abdullah Özder (19), 21 Haziran 2010'da Yüreğir ilçesine bağlı Camili köyündeki bir tarlada öldürülmüş olarak bulundu. Yapılan soruşturma ve görgü tanıklarının ifadeleri üzerine Özder'in, 3 Mayıs 2010'da motosikletiyle yaraladığı Necmettin G.'nin (83) oğulları Bekir G. (35), Ramazan G. (49) ve Fadıl G. (42) tarafından öldürüldüğü iddia edildi. 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Fadıl ile Bekir G.'yi 'cinayet' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırdı. Ardından da trafik kazasından dolayı haksız tahrik ve duruşmalardaki iyi hallerinden dolayı indirim yaparak cezalarını 20'şer yıla düşürdü. Kardeşlere, 'hürriyeti tahdit' suçundan da 5'er yıl hapis cezası verildi. Ramazan G. ise bütün suçlardan beraat etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber