Ödemiş Belediyesi'nden yeni cenaze nakil aracı

Ödemiş’te yaşayanların doğumundan ölümüne kadar yaşam sürecinde belediye olarak görevini en iyi şekilde yerine getirmeyi hedefleyen Ödemiş Belediyesi, bugünden itibaren yeni bir “Cenaze Nakil Aracı” hizmete sunuyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2013 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ödemiş Belediyesi'nden yeni cenaze nakil aracı

Ödemiş'te yaşayanların doğumundan ölümüne kadar yaşam sürecinde belediye olarak görevini en iyi şekilde yerine getirmeyi hedefleyen Ödemiş Belediyesi, bugünden itibaren yeni bir “Cenaze Nakil Aracı” hizmete sunuyor.

2004 model Ford Transit marka mevcut ambulans aracında gerekli düzenlemeler yapılarak “Soğutmalı Kapalı Kasa Cenaze Nakil Aracı”na dönüştürüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Bekir Keskin, “Halkımızın en zor gününde de yanında olmak, acılarını paylaşmak ve belediye olarak sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirmek üzere hizmet verecek olan Cenaze Nakil Aracı, İzmir ili sınırları içindeki nakil işlemlerini gerçekleştirecek. Gerekli teknik donanıma sahip yeni bir ambulans alınması konusunda çalışmalar devam etmektedir. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hastaların hastaneden evine nakli, kültür ve spor etkinlikleri, sivil toplum kuruluşlarının organizasyonlarında hizmet vermek üzere yeni bir hasta nakil aracı alınması Ekim ayı Belediye Meclisi'nde görüşülerek karara bağlanacaktır” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber