Cinnet geçiren baba kızını vurup intihar etti

Gaziantep'te cinnet geçiren bir baba, tabancayla önce kızını, ardından kendini vurarak intihar etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2013 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cinnet geçiren baba kızını vurup intihar etti

Edinilen bilgiye göre olay, İslahiye ilçesi Çamlıca Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Güneş apartmanında meydana geldi. Burada ikamet eden ve cinnet geçirdiği iddia edilen Halil K. (75), aynı apartmanda ikamet eden, evli ve 2 çocuk annesi olan kızı Ayfer Ö.'yü tabancayla başından vurdu. Daha sonra bu tabancayla kafasına bir el ateş eden Halil K. intihar etti. Pazara alışverişe giden ve yaşanan olayın ardından eve gelen Halil K.'nin eşi Nevin K., kızının ve eşinin cansız bedeniyle karşılaştı. Nevin K.'nin yardım çağrısını duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gelirken, sağlık ekipleri Halil K. ve kızı Ayfer Ö.'nün öldüğünü tespit etti. Polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaparken, incelemelerin ardından baba ve kızının cenazesi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Morgu'na gönderildi. Cenazelerin, yapılacak incelemelerin ardından aileye teslim edileceği öğrenildi.

Apartman görevlisi Aziz Aslan, Ayfer Ö.'yü öğle saatlerinde gördüğünü ve çocuklarını okula gönderdiğini ifade ederek, ailenin daha önce herhangi bir sorun yaşamadığını söyledi.

Öte yandan olayda hayatını kaybeden Ayfer Ö.'nün okulda bulunan iki çocuğu, psikologlar tarafından okuldan alınarak yakınlarına götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber