Umutlar çiçek açsın proje toplantısı yapıldı

Manisa Valiliği öncülüğünde ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinasyonunda 28 kurum ve kuruluşun işbirliğiyle yürütülen 'Umutlar Çiçek Açsın' adlı projenin değerlendirme toplantısı yapıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2013 22:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Umutlar çiçek açsın proje toplantısı yapıldı

Manisa Valiliği öncülüğünde ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinasyonunda 28 kurum ve kuruluşun işbirliğiyle yürütülen 'Umutlar Çiçek Açsın' adlı projenin değerlendirme toplantısı yapıldı.

Valilik Brifing Salonu'nda Manisa Valisi Abdurrahman Savaş yönetimindeki toplantıda 2012 yılının Eylül ayında imzalanan proje kapsamındaki çalışmalar ele alındı.

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, toplantıda yaptığı konuşmada, Umutlar Çiçek Açsın Projesi'nin şiddet konusuna odaklandığını belirtti.

Okul çağındaki gençler için madde bağımlılığı ve şiddet konularının ciddi tehditler olduğunu söyleyen Savaş, "Proje aynı zamanda çocuk suçluluğunun önlenmesi konusunu da ana gündem maddesi olarak belirlemiş, bununla ilgili kuruluşları bir araya getirmiştir" dedi.

Celal Bayar Üniversitesi'nden (CBÜ) Yrd.Dç.Dr. Nursen Bolsoy, çalışmalara ilişkin yaptığı sunumun ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber